Tigeri shopping

Tere, ma pole nüüd pikemat aega postitanud, aga täna siis kirjutan oma shoppingust Tigeris :)
Eile ma külastasin Tartu Lõunakeskuse Tigeri poodi mis nüüd alles avati. Pood oli inimesi täis ja üpris raske oli seal liigelda. Olen eelnevalt seda poodi juba külastanud, esimest korda Lätis ja teist korda Tallinnas. Kuna pood on ääreni täis üli vingeid asju siis on võimatu öelda selle poe kohta igav. See on lausa super !!!
Rääkides hindatest siis need on isegi väga normaalsed. Ja kindlasti soovitan seda poodi külastada ka neil kes pole seda poodi veel avastanud. Sellest on saanud üks minu lemmikuid.
❤️‍❤️‍❤️‍
Ja tegin mõned pildid mis ma sealt leidsin :)

See suur punane kast on lihtsalt imeline, ma sain oma make-up kapi korda, nendesse sahtlitesse mahub kõik väga hästi ära. Ja enam ma ei pea muretsema oma segamini kapi pärast.
Siin on nende cute'ide kassidega asjad. Selle kaasas kandava kasti ostsin oma akrüül värvide jaoks.
Selle väikese koti ostsin ma selleks, et kui mul on vaja vähem pliiatseid kaasa võtta või mõned meigi asjad kaasa võtmiseks. Veel ostsin kooliks õpikutele ümber paberi.

Siis sain ka need laternad. Need on küll värvilised ja natuke liiga pidulikud, kuid siiski väga armsad. Halb on nende juures see, et neid ei saa ühendada elektri pistikuga vaid peab panema patareid sisse :/

Kooliks sain ka sellise üli armsa mini komplekti.  Maasika kalkulaatori ja kolmnurkse raamatu, kus on valged lehed.


Väga rahul olin ma selle maasikaga kuhu saab panna puruteed. Olen juba ammu mõelnud, et tahaks seda. Ehete jaoks sain ka midagi, nii et mu make-up laud on nüüd super korras. Ja suuremate make-up asjade jaoks sain koti. :)

Kommentaarid

  1. OMG! Must go! SOON! :D
    Väga awesome asjad! Lemmikud olid kolmnurkne raamat (must have) ja meigikohver tundub väga tarvilik asi olevat! ;)

    Lots of love,
    Cathreen Selgis

    VastaKustuta
  2. Tänud :) Tiger ongi lihtsalt super pood :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar